fbpx

Animatie

Waarom zou je als bedrijf moeten kiezen voor een animatie?

Animatie video’s zijn hot en booming op dit moment. Animatie video’s worden steeds meer door bedrijven ingezet. Als bedrijf kan je niet achterblijven op je concurrenten natuurlijk. Als een website bezoeker kan kiezen tussen een website met aantrekkelijke video’s en een site met alleen tekst, dan maakt de ouderwetse site met alleen tekst weinig kans. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat websites met video’s beter scoren. Bezoekers blijven langer op de site en bezoeken meer pagina’s. Animatie video’s zijn ook makkelijk deelbaar, daardoor kun je snel en goedkoop veel organisch verkeer naar je site trekken.

 

Stappenplan animatie

01.

Informatie analyse

Om uw boodschap goed in een animatiefilm te vatten is het belangrijk dat we op één lijn zitten. Daarom maken we op basis van een bijeenkomst en een aanvullende briefing een informatie analyse. In de informatie analyse maken we overzichtelijk welke informatie in de animatiefilm weergegeven kan worden, en welke opbouw we in gedachten hadden.

02.

Storyboard

We ontwikkelen een voice-overtekst en storyboard op basis van onze informatie analyse en het gekozen conceptvoorstel. In het storyboard is duidelijk te zien wat er in de verschillende beelden van de animatie gebeurt en welke voice-overtekst daarbij hoort.

03.

Huisstijl

Aan de hand van het gekozen conceptvoorstel ontwikkelen we een visuele stijl voor de animatie. Hierbij zorgen we ervoor dat de illustraties goed aansluiten op de huisstijl van onze klanten.

04.

Animeren

Na goedkeuring van de ontworpen shots laten we de voice-overtekst door de gewenste stemacteur inspreken en starten we met animeren. In deze fase brengen we de illustraties tot leven en laten we ze bewegen. Dat doen we met de hand, omdat elke animatie weer anders is.

Animatie Portfolio

Scroll to Top