fbpx

FAQ

Heeft u vragen over onze diensten? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over alles wat met onze diensten te maken heeft.

Veelgestelde vragen -Websites

Bij Sablas kunt u een website maken vanaf 1100,- ex btw. De kosten daarboven zijn afhankelijk van de opties en functies die aanwezig moeten zijn op de website. Voor een nauwkeurig offerte kunt u ons het best een berichtje sturen.

Wij gebruiken de software WordPress om websites te bouwen. De software is wereldwijd heel populair. WordPress is een gebruiksvriendelijke software waarbij je eenvoudig pagina’s kan wijzigen.

Wij streven ernaar om de website binnen 1 a 2 weken af te maken. Dit geldt voor kleine websites met 10 of minder pagina’s.

 

Ja zeker! Wij kunnen uw website onderhouden voor een vast bedrag van 35,- per maand. Wij updaten hierbij je thema’s, plugins & WordPress.

Dit is ook mogelijk voor klanten die hun site niet bij ons hebben laten maken. 

Veelgestelde vragen -Graphic design

Bij Sablas kunt u een uniek logo maken voor 150,- ex btw (inclusief 5 aantal revisie rondes). De logo’s worden in bespreking met de klant ontworpen en er wordt goed geluisterd naar wat u precies wilt uitstralen, zodat dit herkend kan worden in het logo. Meestal ontvang u het logo binnen 48 uur. Hierna heeft u tijd om eventueel wijzigingen of aanmerkingen door te geven op bijvoorbeeld, de kleur, de vorm of het lettertype.

Wilt u het verouderde logo verversen van uw bedrijf en in een nieuw jasje steken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij streven ernaar om dit binnen 24 uur te doen. 

Ja zeker, heeft u simpelweg geen tijd of zin om uw social media posts te ontwerpen? Dan bent u bij Sablas aan het juiste adres. Wij nemen dit graag over van jullie.

Overig

Heeft u een vraag, maar staat deze niet in de FAQ? Neem dan contact met ons op!

E-mail of WhatsApp ons.

Scroll to Top