fbpx

Over ons

Wie zijn wij?

Sablas is opgericht met de gedachte om de werkprocessen van bedrijven zo makkelijk en effectief mogelijk te maken door de ingewikkelde developing processen uit handen te nemen. Hierbij hebben wij oog op detail, is er snel én persoonlijk contact en staan de wensen van de klant centraal. Met een interesse in de digitalisering, een achtergrond in de commercie en een wil om te ondernemen zijn wij gestart met Sablas. Daarnaast zijn wij leergierig en willen wij onze kennis graag in praktijk brengen.


Waarom kiezen voor ons?

Wij van Sablas hebben geen 9-tot-5 mentaliteit en zijn makkelijk te bereiken. Onze communicatie verloopt vlot, wij reageren altijd snel en zijn duidelijk in de communicatie. Daarnaast zijn wij ook flexibel en sociaal aangelegd. U heeft altijd één aanspreekpunt, waardoor de communicatie geen ruis zal oplopen. Wij onderschatten noch overschatten onze kwaliteiten en ervaring; onze klanten krijgen altijd services van hoge kwaliteit. Deze services worden aangeboden tegen redelijke prijzen.

Service

De services die wij leveren worden op tijd geleverd, zijn van hoge kwaliteit en zijn aangedreven door de passie van onze medewerkers. Wij denken mee met onze klant tijdens het gehele proces.  Van ideeën tot hoe de uiteindelijke oplossing moet worden toegepast, met ons creatief team denken wij ook out-of-the-box. Geen enkele uitdaging is ons te groot, wij vinden het juist leuk om te sparren en te brainstormen.

Werkwijze

01.

Verkenningsfase

Kennismakingsgesprek, bespreken van de wensen, doelen opstellen.

02.

Voorstel

Het analyseren van de wensen en deze omzetten in een duidelijk aanbod, waarbij er rekening wordt gehouden met de opgestelde doelen.

03.

Concept

Het ontwikkelen van een concept, waarbij het proces wordt doorgenomen met de klant.

04.

Testen & lanceren

Project wordt ontwikkeld, getest & gelanceerd. Eventuele aanpassingen worden gedaan op basis van de eisen van de klant..

05.

Ondersteuning & onderhoud

Het ondersteunen bij eventuele problemen die zich na lancering voordoen. Voor een bepaalde tijd zal er onderhoud worden gepleegd bij het project..

Scroll to Top