fbpx

Werken bij Sablas

Sablas is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ons team bestaat uit jonge en ambitieuze mensen die graag samenwerken in een informele omgeving. We zijn toegewijde teamplayers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Naast het harde werken, vinden we het belangrijk om plezier te maken samen. Elke dag weer wordt er veel en hard gelachen bij Sablas.

Allround graphic designer

Voor ons design afdeling zijn wij op zoek naar een Allround graphic designer die een expert is in graphics en artworks. Ben je in staat verschillende graphic stijlen te ontwikkelen, een master in Adobe Photoshop en Illustrator? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WordPress developer

Een baan vinden, dat is niet het probleem. Maar jij wilt niet zomaar een baan. Jij wilt een toffe baan. Ons webdevelopment afdeling is op zoek naar een WordPress developer. Ben jij die ene (WordPress) developer die met liefde de snelste en beste maatwerk WordPress websites wil bouwen? Dan zoeken wij jou!

Stagiare: Grafische vormgever, Sales, Webdeveloper

Moet jij binnenkort stage lopen? Bij Sablas hebben we een aantal super toffe stageplekjes vrij! Volg jij een marketing/ grafische vormgever of commerciële opleiding? Neem dan nu contact met ons op!

Scroll to Top